FRAKTFRITT ÖVER 600 KR | ALLA VAROR SKICKAS FRÅN SVERIGE | 2-3 DAGAR LEVERANSTID

TanExpress
Beauty Store

Om oss

TanExpress® finns sedan 2003.

Vår vision var redan då att skapa ett komplett skönhetskoncept, och är fortfarande. Idag driver vi Sveriges STÖRSTA & LEDANDE solariekedja TanExpress® som finns på drygt 45 platser i landet och vi är specialister på Sol, Hudvård och Skönhetsprodukter!

Med TanExpress Beauty Store® erbjuder vi marknaden exklusiva varumärken som tidigare varit svåra att få tag på i Skandinavien. Allt från produkter som används vid solning både utomhus och i solarium till Brun utan sol produkter med massor mera… Allt till marknadens bästa priser.

Produkternas innehåll och rättvisa förhållanden är viktiga för oss. Därför är alla våra produkter Cruelty Free och många produkter är även Veganska. Vi tar endast in det absolut bästa vad gäller varumärken och kontrollerar ingredienser och hur produkterna tillverkas noggrannt innan vi tar in ett nytt varumärke, därför kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Våra produkter levereras snabbt och säkert och vi erbjuder betalningsmetoder genom Klarna vilket gör att du som privatkund alltid kan känna dig trygg när du handlar hos oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du 20% rabatt på ditt första köp!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter,
grymma kampanjer & olika rabatter.